Mediere Juridica

"Si vis pacem, para iustitiam" - Daca vrei pace, instaureaza dreptatea.

Cabinet Avocat Sector 1 Bucuresti “Calcev Florica” este mediatorul specializat care va poate sprijini in vederea solutionarii conflictelelor juridice in care va aflati cu diversi terti, fiind persoana apta sa faciliteze negocierile dintre dvs. si acestia pentru obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile. Serviciile de mediere juridica se bazeaza pe increderea pe care avocatul, ca mediator, o poate acorda partilor implicate in conflict. Astfel, acceptand medierea juridica veti solutiona un conflict ecomisind atat timp pretios cat si bani.
    
Medierea juridica reprezinta o modalitate optionala de solutionare pe cale amiabila a conflictelor declansate intre persoane fizice sau juridice, prin intermediul unui mediator specializat, in conditii de neutralitate, confidentialitate si impartialitate.

Se poate recurge la mediere in mod voluntar, ca varianta de solutionare a conflictului, in faza de judecata sau inaintea acesteia, atat in afara cat si in cadrul procedurilor obligatorii de solutionare amiabila a conflictelor prevazute de lege.