Servicii

Cabinet Avocat Bucuresti

CONSULTANTA JURIDICA

Cabinet Avocat Bucuresti "Stoican Florica" incearca sa identifice cu precizie nevoile si asteptarile clientilor sai, pentru a putea oferi cu profesionalism solutii rapide si eficiente de rezolvare a problemelor acestora. Oferim corectitudine, intelegere fata de clienti si, nu in ultimul rand, discretie absoluta.

MEDIERE JURIDICA

Stoican Florica este mediatorul specializat care va poate sprijini in vederea solutionarii conflictelelor juridice in care va aflati cu diversi terti, fiind persoana apta sa faciliteze negocierile dintre dvs. si acestia pentru obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile. Serviciile de mediere juridica se bazeaza pe increderea pe care avocatul, ca mediator, o poate acorda partilor implicate in conflict. Astfel, acceptand medierea juridica veti solutiona un conflict ecomisind atat timp pretios cat si bani.

ASISTENTA LEGALA

Serviciile de asistenta legala oferite de Cabinet Avocat Bucuresti Sector 1 "Stoican  Florica" sunt adaptate nevoilor clientilor nostri. Va punem la dispozitie servicii specializate de asistenta juridica, prin stabilirea modalitatilor de solutionare a situatiilor evaluate prin procesul de consultanta juridica, cu scopul obtinerii rezultatelor dorite.

REPREZENTARE JURIDICA

Cabinetul nostru va pune la dispozitie servicii complete de reprezentare juridica in fata Oficiului Registrului Comertului si institutiilor publice, instantelor judecatoresti, instantelor de arbitraj, pana la cel mai inalt nivel de jurisdictie, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtii de Conturi si Curtii Constitutionale.