Termeni si conditii

Subheadline categorie daca se doreste

Bine ati venit pe site-ul www.cabinetavocatbucuresti.ro.

Conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitie de site-ul www.cabinetavocatbucuresti.ro

Site-ul este proprietatea Cabinetului de Avocatura Bucuresti Sector 1 "Stoican Florica". Materialele de pe acest site nu pot fi reproduse partial, integral sau modificate fara permisiunea cabinetului nostru. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte, portiuni de texte sau grafica pentru folosirea acestora in scopuri comerciale.

Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui cabinetul, clientii sai si/sau produsele si serviciile oferite.

Cabinetul de Avocatura Bucuresti Sector 4 "Stoican Florica" nu va fi raspunzator pentru daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul www.cabinetavocatbucuresti.ro, chiar daca a fost instiintat de posibilitatea unor asemenea daune.
Nu ne asumam nicio responsabilitate referitor la continutul vreunui site catre care exista legaturi din site-ul www.cabinetavocatbucuresti.ro.
Cabinetul de Avocatura Bucuresti Sector 4 "Stoican Florica" nu incurajeaza SPAM-ul si nu furnizeaza unor terte persoane adresele de e-mail ale utilizatorilor, fara acordul explicit al acestora. 
Conditiile de utilizare a site-ului www.cabinetavocatbucuresti.ro se pot modifica fara o notificare prealabila si este recomandata citirea acestora de fiecare data cand acesta este accesat.

Dispozitii finale  
Prin accesarea site-ului sunteti de acord cu conditiile acestuia de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditii mentionate va rugam sa intrerupeti utilizarea site-ului www.cabinetavocatbucuresti.ro.